Visie & Missie

Visie

Visie

De tandartsen, in combinatie met het gehele team, van Mondzorgkliniek Stichtse Vecht streven ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren zonder de “mens” achter de patiënt uit het oog te verliezen. Dit kunnen we niet alleen, daarbij hebben we u nodig, we doen het samen!

Binnen de kliniek maken we gebruik van moderne apparatuur en nieuwe technologieën volgens de meest recente inzichten. Daarbij verwachten we van onze behandelaars dat ze zich continu blijven ontwikkelen en hun kennis uitbreiden.

Missie

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht heeft als missie de beste zorg te leveren in een prettige omgeving waarin de patiënt zich thuis voelt. We willen dat bereiken met persoonlijke aandacht, enthousiasme en humor zonder onze kernwoorden kennis, kunde en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Samen met u uw gebit gezond en sprankelend krijgen en dat ook de rest van uw leven zo houden!

 

 

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden