TrioClear

TrioClear

TrioClear™ – Onzichtbare beugel

Bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht kunnen volwassenen terecht voor esthetische correcties met aligners, doorzichtige beugels. Deze correcties duren vaak tussen de 4 tot 12 maanden om tot het gewenste resultaat te komen. Mocht uw situatiete gecompliceerd zijn, dan verwijzen wij u door naar
een orthodontist.

Wij werken met het alignersysteem van TrioClear. De tandarts zal tijdens een consult beoordelen of uw gebit geschikt is voor ons alignersysteem en is uw behandelaar tijdens het behandeltraject.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is TrioClear™ ?

TrioClear™ zijn onzichtbare beugels, ook wel clear aligners genoemd, die in de meeste gevallen een alternatief kunnen bieden ten opzichte van de traditionele ‘slotjes’ beugel. TrioClear™ is ontwikkeld met als voornaamste doel, naast voorspelbare en comfortabele bewegingen van de tanden voor een perfect eindresultaat, het draagcomfort voor de patiënt zo optimaal mogelijk te maken.

Behandeltraject

Door de dynamische driestaps-oplossing zijn er in de regel weinig gewenningspijnen te verwachten. Dit omdat bij elke bewegingsstap van een zachte, naar een middelharde, naar een harde aligner wordt gewisseld. De verplaatsing van uw tanden en het verbeteren van uw lach gebeurt hierdoor geleidelijk door de stapsgewijze verhoging van de aligner-dikte. De unieke 3-staps oplossing van TrioClear™ creëert meer beweging per stap dan andere systemen. De regelmatige wissel van aligners zorgt voor zekerheid in het proces en een betere mondhygiëne.

Wat zijn de kosten?

Op voorhand is niet exact te zeggen wat de kosten zijn. Het ligt onder andere aan de wens van de patiënt en of er 1 kaak of 2 kaken gecorrigeerd dienen te worden.
Aan de hand van een individueel behandelplan kunnen de exacte kosten begroot worden. Behandelingen met aligners, zoals de TrioClear, vallen onder een orthodontie verzekering en dus NIET onder een tandartsverzekering!

Geen patiënt bij ons maar toch interesse in TrioClear™ doorzichtige beugel?

Ook als u geen patiënt bij ons bent is het mogelijk om behandeld te worden bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht voor TrioClear™ aligners. U kunt uw reguliere tandartsbezoeken gewoon voortzetten bij uw eigen tandarts en enkel voor de aligners (doorzichtige beugel) gebruik maken van de dienst van Mondzorgkliniek Stichtse Vecht.

Voorafgaand aan de behandeling plannen we een consult afspraak in. Onze tandartsen luisteren naar uw wensen en controleren uw gebit voor om er zeker van te zijn dat uw gebit gezond en geschikt is voor het alignersysteem van TrioClear™.

Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een behandeling op dat moment niet mogelijk is, u wordt dan eerst terugverwezen naar uw eigen tandarts alvorens de behandeling wordt uitgevoerd. Wanneer uw gebit wél geschikt is wordt een behandelplan voor u opgesteld en kunt u direct beginnen met het behandeltraject.

Alle voordelen van TrioClear™ in één overzicht:

 

  • Effectief
  • De behandeling bereikt in korte tijd een optimaal en precies resultaat.
  • Hygiënisch
  • Door het unieke drie-staps systeem wisselt u met regelmaat de aligners en is de kans op vieze en verkleurde aligners bij een juist gebruik nauwelijks aanwezig.
  • Uitneembaar
  • De aligner is op elk moment eenvoudig en snel uit de mond te nemen en opnieuw terug te plaatsen. Om de aligner bij het uithalen op de juiste wijze te bewaren wordt er een bewaardoosje meegeleverd.
  • Betaalbaar
  • Over het algemeen is deze therapie goedkoper dan andere op maat gemaakte aligner systemen. Behandeling van een kleine correctie is al mogelijk vanaf 1.000 euro.
  • Transparant
  • Doordat de aligners van doorzichtig materiaal is gemaakt zijn ze nauwelijks zichtbaar in de mond. U kunt dus zorgeloos praten en lachen.
  • Comfortabel
  • De aligner is aangenaam glad, zonder brackets of metalen draden.

Kijk voor meer informatie naar https://www.trioclear.nl/

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden