Spoed

Spoed 

SPOED BINNEN OPENINGSTIJDEN

Pijnklachten of andere acute klachten kunnen heel vervelend zijn. We willen u daarom zo snel mogelijk helpen. Als het kan zelfs op dezelfde dag nog. Bel ons voor een afspraak tijdens openingstijden via telefoonnummer: 0346 26 4468

SPOED BUITEN OPENINGSTIJDEN

Voor spoed pijnklachten buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de tandartsspoedpraktijk van het Sint Antonius ziekenhuis, Soestwetering 1 te Utrecht.

Het Sint Antonius is 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 0900-8602.

In het geval van acute spoed kunt u terecht bij de dienstdoende tandarts. Achteraf kunt u bij uw verzekeraar informeren of de kosten worden vergoed. Kijk voor meer informatie op Tandartsspoedpraktijk.nl.

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden