Over ons

Over ons 

Over ons 

Een tandartspraktijk waar u graag naar binnen loopt. Dat is Mondzorgkliniek Stichtse Vecht.
Met veel passie voor tandheelkunde verleent het team van Mondzorgkliniek Stichtse Vecht kwalitatieve en hoogwaardige mondzorg. Uw mondzorg is erg belangrijk en bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht begrijpen we dat.

Wij geloven dat een goede tandarts niet alleen goed is met tanden, maar ook met mensen.

De praktijk staat voor persoonlijke aandacht en uitgebreid advies over uw mondgezondheid en gebit. Bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht nemen we de tijd om u goed uit te leggen wat we gaan doen en waarom. U staat bij ons centraal. De mondzorg moet naadloos aansluiten op uw persoonlijke wensen. Wij maken werk van uw gebit. Als moderne tandartspraktijk zorgen we ervoor dat uw mond gezond is en blijft.

De kliniek is voorzien van moderne apparatuur dat ons in staat stelt om optimale en veilige mondzorg aan u te bieden.

We werken altijd met zeer nauwkeurig, hygiënisch en met ervaren, kundige en gediplomeerde mondzorg professionals. Onze praktijk werkt aan het op peil houden van kwaliteit. Diverse kwaliteit bevorderende activiteiten zoals bij- en nascholingen zijn een belangrijk onderdeel van ons vak. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en kunnen we de best mogelijke zorg aanbieden.

Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd en zijn ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Ook zijn onze tandartsen aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT).

Wij bieden met actuele vakkennis hoogstaande tandheelkundige zorg. Dit doen we in een prettige en rustige omgeving in het mooie Breukelen. Van maandag tot en met vrijdag. Liever afspreken buiten werktijden of in het weekend? Dat kan! Wij zijn zelfs ook in de avond tot 20.00 uur en op zaterdag geopend! Voor een afspraak in de avond of in het weekend betaalt u niets extra. Ruime openingstijden horen gewoon bij onze service. U hoeft dus bijna nooit een gaatje in uw agenda te zoeken als u een gaatje heeft.

Er is geen wachtlijst. Schrijf u nu in en bel voor een afspraak.

Kom kennismaken met ons team van mondzorg professionals!

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden