Kosten tandtechniek

Kosten tandtechniek

Hieronder vindt u de prijslijsten van de tandtechnische laboratoria waarmee wij samenwerken.

Kosten tandtechniek

Hier kunt u onze inkoopprijzen* voor de tandtechniekkosten vinden.

De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze kliniek. Wij hebben voor de verschillende behandelingen tandtechnici/tandtechnische laboratoria uitgekozen in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.
Onze tandartsen hebben diepgaande kennis welke materialen en/of technieken gebruikt kunnen worden. U mag van de tandarts verwachten dat deze keuzes leiden tot een duurzaam resultaat bij u.

Toch is het vaak nog beter als u dit samen met de tandarts beslist of bespreekt. Hierdoor bent u zich bewust van de mogelijkheden en kunt u dit beter afstemmen op uw situatie. Heeft u na deze voorlichting -samen met de tandarts- een besluit genomen over de behandeling die u wilt ondergaan en de te gebruiken materialen en methodes, dan mag u altijd vragen om een begroting waarop ook de tandtechniekkosten uit deze lijst vermeld zullen zijn.

Download hier de prijslijst van Excent tandtechniek *

 

Download hier de prijslijst van Elysee Dental *

* Let op! De op deze prijslijst genoemde bedragen zijn de gebruikelijke prijzen.
Er kunnen geen rechten aan worden ontleend want gedurende uw behandeling kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de techniekkosten van het individueel voor vervaardigde werkstuk kunnen afwijken van de lijst. Indien de tandarts verwacht dat techniekkosten toch beduidend hoger zullen zijn dan de kosten die vermeld zijn op de begroting, dan zal de tandarts dit met u bespreken.

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden