Huisregels

Huisregels

Vanuit onze visie en missie vinden wij het belangrijk om met respect met elkaar en onze cliënten om te gaan. Wij geloven dat dit naast kennis, kunde en kwaliteit ook bijdraagt aan een prettige werksfeer, een goede samenwerking, goede behandelresultaten en tevreden cliënten. Om dit te kunnen realiseren, hanteren wij de onderstaande huisregels. Wij willen u vriendelijk verzoeken om deze regels te respecteren.

   • Als u een afspraak heeft bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht kunt u zich bij binnenkomst aanmelden via de receptie.
   • Wij verzoeken u wijzigingen in uw adresgegevens, medicatiegebruik of gezondheidstoestand zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
   • Bij het te laat verschijnen op een afspraak kan een behandeling niet geheel volgens planning worden uitgevoerd of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.
   • Indien u niet in staat bent uw afspraak na te komen, verzoeken wij u om zo snel mogelijk, minimaal 24 uur van te voren, contact met ons op te nemen. Indien u niet tijdig uw afspraak afzegt, of zonder bericht niet op uw afspraak verschijnt, dan zijn wij genoodzaakt deze in rekening te brengen.
   • Het kan gebeuren dat een behandeling langer duurt dan voorzien waardoor de behandelaar uitloopt en een volgende afspraak later begint. Wij rekenen hierbij op uw begrip.
   • Uw rekening kunt u gelijk afrekenen met PIN of dient u na uw behandeling via onze
    factoringspartner Infomedics te voldoen.
   • Bij uitgebreide behandelingen zult u van ons een begroting ontvangen. Uw behandelaar helpt u graag met behulp van het softwareprogramma PIEN met de berekening van uw eigen bijdrage voor de voorgestelde behandeling. De bedragen op de begroting zijn slechts een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen in het behandelplan en tariefwijzigingen zullen indien nodig worden doorgevoerd.
   • Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.
   • Het is niet toegestaan te roken binnen de praktijk.
   • In een medische praktijk kunnen geen huisdieren worden toegelaten.

  Tot Slot

  We staan open voor feedback en zijn blij met suggesties, ideeën, op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

  Het team Mondzorgkliniek Stichtse Vecht

  Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

  Een praktijk voor iedereen!

  Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

  bel

  email

  route

  aanmelden