Extractie

Extractie

Extractie

Trekken van tand of kies

Om het trekken van kiezen en tanden te voorkomen, bespreken we altijd eerst de mogelijke alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling. Is extractie toch de beste oplossing? Dan bespreken we ook gelijk of een vervanging van de missende tand of kies door bijvoorbeeld een prothese of implantaat iets voor jou is, om je gebit zo functioneel mogelijk te houden.

Dit kun je verwachten bij een extractie

Je tand of kiezen laten trekken: een behandeling waar mensen niet naar uitkijken. Bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht hoef je niet op te zien tegen het trekken van je kies of tand. We doen er namelijk alles aan om je behandeling zo snel, pijnloos en comfortabel mogelijk te maken. We verdoven je tand of kies eerst voordat we beginnen aan de behandeling.

Met rust, door de tijd te nemen en goede gesprekken te voeren helpen we u om met uw angst om te gaan.

Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

Een praktijk voor iedereen!

Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

bel

email

route

aanmelden