Aanmelden

Aanmelden

Meld u aan door hieronder uw gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak.

Vanzelfsprekend kunt u ook bellen, mailen of langskomen in de praktijk om u aan te melden. Tijdens openingsuren kunt u ons bereiken via info@mondzorgklinieksv.nl of telefoonnummer 0346 26 4468.
Kijk voor openingstijden en het plannen van uw route op de contactpagina.

Aanmelden

Bij Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is op dit moment nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

De intake

De intake bestaat uit een kennismakingsgesprek, het afnemen van een gezondheidsvragenlijst en het mondonderzoek. Indien nodig worden röntgenfoto’s gemaakt om het onderzoek compleet te maken.

Uw huidige gebitssituatie wordt met u besproken

U krijgt uitleg en advies over de mogelijke behandelingen. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken die het beste bij u past om uw gebit gezond te houden.

U ontvangt een persoonlijk afgestemd behandelplan

Indien u financiële belemmeringen heeft, is het vaak mogelijk om het behandelplan over een langere periode te spreiden. Ook kunt u een betalingsregeling treffen, als u het bedrag niet in één keer kunt betalen. Dat kan bijvoorbeeld van pas komen bij grotere ingrepen.

  Naam *
  Initialen *
  Voornaam *
  Geboortedatum *
  Geslacht *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer *
  Adres *
  Postcode *
  Woonplaats *
  Hoe heeft u ons gevonden? *

  Deze website is beveiligd met een Encrypted SSL-CERTIFICAAT, uw gegevens worden beveiligd verstuurd.

   

  Inschrijven op de website is sneller dan tandenpoetsen. Vul het inschrijfformulier in en maak meteen een afspraak!

  Een praktijk voor iedereen!

  Mondzorgkliniek Stichtse Vecht is er voor iedereen! Iedereen is welkom, kinderen en volwassenen. Het maakt niet uit of u nou 32 tanden hebt of 1 of helemaal geen tanden meer hebt. Bent u bang voor de tandarts? Dat is niets om u voor te schamen. U bent écht niet de enige en wij maken angst patiënten dagelijks mee. Vaak is die angst het gevolg van een behandeling door een tandarts die vergeet dat er een mens in de stoel ligt, en geen gebit. Wij helpen u graag verder om over die angst heen te komen. Geef even bij de intake aan dat u angstig bent en wij houden hier rekening mee. Samen gaan we aan de slag om uw angst te verminderen. Zodat ook u straks met een gerust hart naar de tandarts durft te gaan.

  bel

  email

  route

  aanmelden